Informări (arhivă)



înapoi - ... - 66 67 68 69 70 71 ... - înainte
[1729]   Modificări de trasee cu ocazia desfășurării evenimentelor „IMapp Bucharest‟ și „Red Bull F1 Showrun”
Vineri, 09 Septembrie 2022

 

Cu ocazia organizării evenimentelor „IMapp Bucharest‟ și „Red Bull F1 Showrun” în centrul Capitalei, începând de astăzi, 09.09.2022, de la ora 23:00, până duminică, 11.09.2022, la ora 23:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Unirii (pe tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției), pe Bd. Libertății (pe tronsonul cuprins între Splaiul Independenței și Calea 13 Septembrie) și pe Bd. Națiunile Unite (pe tronsonul cuprins între Piața Națiunile Unite și Str. Izvor).

Având în vedere aceste măsuri, în perioada mai sus menționată, STB SA va modifica traseele liniilor de autobuz 136, 385 și N101, astfel:

Linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Libertății, cu întoarcere în rondul Piața Regina Maria.

Linia 385 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Valea Oltului” şi intersecţia Str. Izvor/Str. B.P. Hașdeu, apoi pe un traseu modificat, pe Str. B.P. Hașdeu, Splaiul Independenţei, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, cu întoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Unirii, Piaţa Unirii, Str. Halelor, Splaiul Independenţei, Pod Hașdeu, Str. B.P. Hașdeu, Str. Izvor, după care va urma traseul de bază.

Linia de noapte N101 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Valea Oltului” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Libertății, Bd. Regina Maria, Str. Bibescu Vodă, Piaţa Unirii 2, cu întoarcere în rondul Piața Unirii, pe Bd. Regina Maria, Bd. Libertății, Calea 13 Septembrie, după care va urma traseul de bază.



[1728]   Temporar, tramvaiele liniei 41 nu vor mai opri spre Piața Presei în stația „Cașin”
Miercuri, 07 Septembrie 2022

 

Începând de joi, 08.09.2022, staţia de tramvai „Cașin” de pe traseul liniei 41, situată pe Bd. Mărăști, pe sensul de mers spre terminalul „Piața Presei”, va fi suspendată pentru a permite executarea unor lucrări de modernizare a peronului aferent.

Așadar, până la finalizarea lucrărilor, tramvaiele liniei 41 nu vor mai efectua opriri în stația „Cașin”, de pe sensul de mers spre „Piața Presei”.

Recomandăm călătorilor să utilizeze în această perioadă, pentru coborârea din tramvaiele liniei 41, stația din terminalul „Piața Presei”.



[1727]   Autobuzele liniei 381 vor circula din nou prin Pasajul Unirii
Luni, 05 Septembrie 2022

 

Ca urmare a redeschiderii Pasajului Unirii, începând de azi, 05.09.2022, linia 381 va reveni la traseul de bază, iar autobuzele vor circula prin pasaj, pe ambele sensuri.
Așadar, autobuzele liniei 381 nu vor mai efectua opriri în stațiile din zona Piața Unirii.



[1726]   STB SA a lansat aplicația pentru elevi - YouthTB
Sâmbătă, 03 Septembrie 2022


În plin proces de digitalizare, Societatea de Transport București STB SA menține ritmul și nivelul calității serviciilor oferite, de data aceasta, prin lansarea aplicației mobile YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din Municipiul București sau Județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport.
Pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să își procure titlul de transport, se reduce și aglomerația ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea școlii.
Noua aplicație permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București - Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare.
Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului. 

STB S.A., certifică faptul că respectă drepturile conferite de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulație a acestor date.
Aplicația mobilă YouthTB este disponibilă în:
https://apps.apple.com/ro/app/youth-tb/id1642922884?l=ro
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa.ticketing

„Transformarea digitală face transportul public mai accesibil. Începând cu luna aprilie am implementat eliberarea abonamentului pentru elevi și studenți cu valabilitatea de 6 luni, respectiv un an. Toate centrele de vânzare STB SA sunt online, fiind posibilă și efectuarea plății prin POS. Peste 1200 de mijloace de transport ale societății sunt dotate cu validatoare inteligente pentru plata cu cardul bancar. Acum venim în întâmpinarea elevilor, urmând ca de la începerea anului universitar aplicația de eliberări abonamente și titluri de călătorie să fie accesibilă și pentru studenți”, a declarat Adrian Criț, Directorul STB SA.



[1725]   Stația de tramvai “Orșova” redevine funcțională
Vineri, 02 Septembrie 2022

 

Începând de sâmbătă, 03.09.2022, tramvaiele liniei 41 vor efectua opriri în stația de tramvai “Orșova”, de pe ambele sensuri de mers, ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizare a peroanelor aferente.



înapoi - ... - 66 67 68 69 70 71 ... - înainte