Comunicat

Marţi, 16 Aprilie 2019,  |   Modificari de trasee STB SA cu ocazia mitingului organizat de Federaţia Operatorilor Romani de Transport

Cu ocazia desfăşurării în Piaţa Victoriei a mitingului organizat de Federaţia Operatorilor Romani de Transport, respectiv Confederatia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizați din România, în ziua de 17.04.2019, începând cu ora 06:30 până la terminarea activităților aferente acestuia, se va restricţiona traficul rutier în Piaţa Victoriei, precum şi pe Şos. Kiseleff între Piața Arcul de Triumf şi Piața Victoriei, respectiv pe zona centrală între Piața Arcul de Triumf şi Piața Presei;

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Linia 300 va funcţiona pe traseul de bază între cap linie ,,Bd. Nicolae Bălcescu” şi intersecţia Bd. Lascăr Catargiu/Bd. Gheorghe Manu, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual.

Linia 361 va funcţiona, pe sens ,,Piața Unirii”, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 381 va funcţiona pe un traseu scurtat, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană.

Linia 783 va funcţiona pe sens Piata Unirii, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 784 va funcţiona pe sens ,,Piaţa Unirii” pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază.