Comunicat

Vineri, 09 Noiembrie 2018,  |   Modificări de trasee STB S.A., cu ocazia partidei de fotbal dintre FC DINAMO 1948 - FOTBAL CLUB FCSB

Ca urmare a desfăşurării pe Stadionul „Arena Naţionalǎ”, de la ora 21:00, a partidei de fotbal dintre FC DINAMO 1948 - FOTBAL CLUB FCSB, în ziua de 11.11.2018, începând cu ora 19:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti S.T.B. S.A. va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, astfel:

Liniile de troleibuze 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce.