Comunicat

Joi, 20 Decembrie 2018,  |   Program special pentru mijloacele de transport STB SA în zilele de comemorare a 29 de ani de la „Revoluţia Română din decembrie 1989”

Cu ocazia desfăşurării activităţilor legate de comemorarea a 29 de ani de la „Revoluţia Română din decembrie 1989”, în zilele de 21-22.12.10.2018 se restricționează traficul rutier pe mai multe artere din Bucureşti.

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

A. În ziua de 21.12.2018:

1. între orele 08:45 - 11:30:

Linia 19 va funcţiona de la terminalul „Şura Mare" pe Şos. Giurgiului (retur-Şos. Olteniţei), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Viilor, Str. Constantin Istrati, Bd. Mărăşeşti, Pasajul Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, apoi traseul actual până la „Complex Comercial Titan".

Liniile 116 şi 323 vor funcţiona pe traseul de bază între „Gara Progresul" respectiv „Zeţari" şi Piaţa Eroii Revoluţiei apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Viilor, Străpungerea Viilor-Calea Şerban Vodă, Calea Şerban Vodă apoi traseele actuale.

Pe traseul modificat autobuzele vor opri pe Şos. Viilor comun cu cele ale liniilor 173 şi 232.

Linia 173 va funcţiona pe traseul de bază între „Valea Argeşului" şi intersectia Şos. Villor/Străpungerea Viilor-Calea Şerban Vodă apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Viilor, Piaţa Eroii Revoluţiei.

2. între orele 11:30 - 14:30:

Linia 361 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Unirii” şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe sens „Piaţa Presei” pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand, Str. Traian,  Bd. Dacia, Piaţa Romană, apoi traseul actual.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 381 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Reşiţa” şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Carol I până la Piaţa C.A. Rosetti, unde va întoarce.

Linia 698 va funcţiona pe traseul de bază între „Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir” şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe sens „Piaţa Victoriei” pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand, Str. Traian, Bd. Dacia, Piaţa Romană, apoi traseul actual.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Unirii” şi Piaţa Universităţii, apoi pe un traseu modificat pe sens „Aeroportul Henri Coandă” pe Bd. Carol I, Calea Moşilor, Str. Traian, Bd. Dacia, Piaţa Romană apoi traseul actual.

Celălalt sens nu se modifică.

B. În ziua de 22.12.2018, între orele 10:30 - 12:50:

Liniile 131, 301 şi 331 vor funcţiona pe traseul de bază între „Complex Comercial Băneasa”, "Jolie Ville Baneasa”, respectiv ,"Cartier Dămăroaia” şi Piaţa Charles de Gaulle apoi pe un traseu modificat pe sens „Piaţa Romană”, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade,  Str. Radu Beller, Cal. Dorobanţilor, apoi traseele de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între "Gara Basarab” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe sens „Şoseaua Fundeni”, pe Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Pasajul Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobanţilor, Str. Radu Beller, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Liniile 330 şi 335 vor funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Presei”, respectiv „Complex Comercial Băneasa” şi Piaţa Charles de Gaulle apoi pe un traseu modificat pe sens „Faur”, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Cal. Dorobanţlor, apoi traseele de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Pe traseul modificat autobuzele vor efectua opriri comun cu cele ale liniilor 182 şi 282.