RO EnglishEN

Comunicat

Vineri, 04 Octombrie 2019,  |   Modificari de trasee STB SA cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre FOTBAL CLUB FCSB - FC DINAMO 1948

Ca urmare a desfăşurării pe Stadionul „Arena Naţionalǎ” de la ora 20:30 a partidei de fotbal dintre FOTBAL CLUB FCSB - FC DINAMO 1948, în ziua de 05.10.2019, începând cu ora 18:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia.

Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (linii 69, 86, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.