RO EnglishEN

Societatea de Transport Bucuresti STB SA oferă, spre închiriere, mijloace de transport din dotare.

Durata minimă de închiriere a unui vehicul este de 3 ore, din care o oră reprezintă accesul şi retragerea acestuia în unitatea de exploatare.

Plata facturii se face anticipat, în baza unui contract, cu numerar la casieria STB SA sau în conturile regiei (BRD, Trezorerie). Pentru deplasarea în judeţul Ilfov, se achită taxa de rovignetă de 7 euro/zi/autobuz iar autobuzul poate circula cu maxim 28 persoane în vehicul. În cazul în care sunteţi de acord cu oferta noastră, este necesar să ne transmiteţi o cerere tip completată, la nr. fax 021.311.26.50, cu cel puţin 7 zile lucrătoare înainte.

Menţionăm că cererile pot fi onorate în funcţie de parcul disponibil al regiei.


Societatea de Transport Bucuresti STB SA oferă, spre închiriere, autobuze supraetajate in scopul realizarii de filmari artistice si mentinand traseul prestabilit al liniei turistice “Bucharest City Tour”, la urmatoarele tarife:

  • 3.685,00 lei (TVA inclus) / autobuz / zi;
  •    335,00 lei (TVA inclus) / autobuz / ora.

Plata facturii se face anticipat, în baza unui contract, cu numerar la casieria STB SA sau în conturile societatii. În cazul în care sunteţi de acord cu oferta noastră, este necesar să ne transmiteţi o cerere tip completată, la nr. fax 021.311.26.50, cu cel puţin 7 zile lucrătoare înainte.