Informare

Vineri, 25 Martie 2022,  |   Modificări de trasee în perioada desfășurării evenimentului sportiv „Legal Half – Marathon 2022”

 

Cu ocazia desfășurării evenimentului sportiv „Legal Half – Marathon 2022”, duminică, 27.03.2022, între orele 07:00-13:45, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Unirii (între Piața Unirii și Piața Alba Iulia), pe Bd. Mircea Vodă (între Str. Sf. Vineri și Bd. Mărășești) și pe Bd. Decebal (între Piața Alba Iulia și Str. Dristorului).

Având în vedere aceste măsuri, sub coordonarea agenților de poliție de la Brigada Rutieră, STB SA va modifica traseele liniilor de autobuz 104, 116, 117, 123, 133, 312, 313, 323 și 385, astfel:

Linia 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” și intersecția Șos. Mihai Bravu/Bd. Decebal (Piața Hurmuzachi), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Mihai Bravu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Pasajul Mărășești, Bd. Mărășești, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, după care va urma traseul de bază.

Linia 116 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Gara Progresul” și intersecția Bd. Dimitrie Cantemir/Bd. Unirii, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. I. C. Brătianu, rondul de la Piața Unirii, cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Cantemir, după care va urma traseul de bază.

Linia 117 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Cartier Confort Urban” și stația „Piața Unirii”, unde autobuzele vor întoarce.

Linia 123 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „CET Sud Vitan” și intersecția Calea Vitan/Bd. Octavian Goga, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Bd. Octavian Goga, Pasajul Mărășești, Bd. Mărășești, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, după care va urma traseul de bază.

Linia 133 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Gara Basarab” și intersecția Str. Traian/Calea Călărași, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Calea Călărași, Str. Delea Nouă, Str. Dristorului, Șos. Mihai Bravu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, după care va urma traseul de bază.

Linia 312 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Platforma Comercială Arcade Berceni” și intersecția Splaiul Unirii/Bd. Mărășești, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Mărășești, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. I. C. Brătianu, rondul de la Piața Unirii. Circulația acestor autobuze nu va fi modificată pe sensul de mers spre terminalul „Platforma Comercială Arcade Berceni”.

Linia 313 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Piața de Gros” și intersecția Bd. Dimitrie Cantemir/Bd. Unirii, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. I. C. Brătianu, rondul Piața Unirii, cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Cantemir, după care va urma traseul de bază.

Linia 323 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Zețarilor” și intersecția Bd. Mircea Vodă/Bd. Mărășești, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Mărășești, Bd. Dimitrie Cantemir, rondul de la Piața Unirii, cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. Mărășești, Bd. Mircea Vodă, după care va urma traseul de bază.

Linia 385 va funcționa de la terminalul „Piața Sf. Vineri”, pe Str. Sf. Vineri, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, Splaiul Independenței, după care va urma traseul de bază. Circulația acestor autobuze nu va fi modificată pe sensul de mers spre terminalul „Piața Sf. Vineri”.