Informare

Joi, 28 Iulie 2022,  |   Temporar, linia 32 va funcționa pe un traseu modificat

 

ACTUALIZARE:

Ținând cont de faptul că termenul de finalizare a lucrărilor desfășurate pe Șos. Alexandriei a fost prelungit din nou, linia de tramvai 32 va fi suspendată și în cursul zilei de marți, 02.08.2022.

Așadar, autobuzele liniei navetă 632 vor fi menținute în circulație până la reluarea traseului de bază al liniei 32.

 

ACTUALIZARE:

Având în vedere necesitatea prelungirii termenului de finalizare a lucrărilor desfășurate pe Șos. Alexandriei, linia de tramvai 32 va fi suspendată și în cursul zilei de luni, 01.08.2022.

De asemenea, autobuzele liniei navetă 632 vor fi menținute în circulație până la reluarea traseului de bază al liniei 32.

 

Începând de vineri, 29.07.2022, până duminică, 31.07.2022, circulația tramvaielor va fi suspendată pe Șos. Alexandriei, pentru a permite executarea unor lucrări de remediere a unor deficiențe la rețeaua Apa Nova, apărute în zona căii de rulare a tramvaielor.

Având în vedere această măsură, în perioada desfășurării lucrărilor, linia de tramvai 32 va funcționa pe un traseu modificat pe ambele sensuri, astfel:

Tramvaiele liniei 32 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Piața Unirii” și intersecția Calea Rahovei/Str. Mihail Sebastian, apoi pe un traseu modificat, pe Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, terminal „Zețarilor” (pe traseul liniei 23).

Pentru preluarea fluxurilor de călători de pe tronsonul cuprins între Depoul Alexandria și Calea Ferentari, va fi înființată linia navetă de autobuz 632, care va funcționa pe următorul traseu: Depoul Alexandria, Șos. Alexandriei, Calea Rahovei, Șos. Progresului, cu întoarcere pe Șos. Progresului, Str. Năsăud, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Șos. Alexandriei, Depoul Alexandria.