Informare

Vineri, 17 Martie 2023,  |   Modificări de trasee în zona Arenei Naționale în timpul desfășurării partidei de fotbal Fotbal Club FCSB - C.S. Universitatea Craiova 1948

 

Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele Fotbal Club FCSB și C.S. Universitatea Craiova 1948 pe Arena Națională, sâmbătă, 18.03.2023începând cu ora 17:30, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasã și rondul de la intrarea în stadion.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, circulația mijloacelor de transport public de pe pe liniile 8690 și 143 va fi modificată până la ridicarea restricțiilor de circulație, astfel:

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.