Cardul Activ


1. Cardul Activ nominal:

Cardul Activ nominal se distribuie gratuit la prima emitere, pe baza actului de identitate, la oricare punctele de vânzare din rețeaua STB SA.
Acest tip de card poate fi încărcat cu toate titlurile de călătorie din oferta tarifară a STB SA, iar reîncărcarea acestuia poate fi efectuată la toate centrele de vânzare, la automatele de vânzare și prin intermediul platformei de reîncărcare on-line.
În caz de furt, pierdere sau deteriorare a cardului, sistemul automat de taxare asigură posibilitatea de a transfera, pe un nou card, titlurile de călătorie (soldul din portofelul electronic și/ sau perioada neutilizată din abonament). La a doua emitere a cardului, prețul acestuia este de 4,7 lei.


2. Cardul Activ nenominal:

Cardul Activ nenominal poate fi achiziționat la preţul de 3,7 lei, de la toate punctele de vânzare ale STB SA.
Acest tip de card poate fi încărcat cu portofel electronic, călătorii și abonamente de 24 ore, 72 ore sau 7 zile, iar reîncărcarea acestuia poate fi efectuată la toate punctele de vânzare și la automatele de vânzare.
Cardul Activ nenominal oferă mai multă flexibilitate călătorilor, având în vedere că acesta este transmisibil.

Titlurile de călătorie existente pe cardul Activ nenominal nu se pot recupera, în caz de furt, pierdere sau deteriorare a cardului.


Cardurile de călătorie se vor folosi numai în condiţiile pentru care au fost eliberate.