YouthTB este noua aplicație mobilă a Societății de Transport București – STB SA, dedicată elevilor și studenților care frecventează unitățile de învățământ acreditate din Municipiul București sau Județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport dedicat elevilor, și cu 50% discount pentru studenți.

 Noua aplicație permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București - Ilfov, indiferent de operatorul de transport, fără a fi necesară deținerea unui card de transport.

Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov.

Studenții pot beneficia de abonament cu 50% reducere, în următoarele condiții:

-  sa aibă vârstă de până la 26 de ani,

- să fie înmatriculat la o instituție de învățământ superior acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov, forma de învățământ cu frecvență.

Confirmarea statutului de elev sau de student se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului. 

 Atenție! Achiziționarea abonamentului gratuit pentru elevi sau cu 50% discount pentru studenți trebuie realizată înainte de a urca în mijloacele de transport public, iar pentru a permite agenților de control să verifice valabilitatea titlului de călătorie, trebuie să vă asigurați că bateria telefonului este încărcată suficient pe tot parcursul călătoriei.

 Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din Google Play sau App Store.Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021.307.41.80, 021.311.13.98, 021.93.91 tasta 2 sau la adresa de e-mail relatiicomercial@stbsa.ro.