Centrul de Sănătate STB SASC Centrul de Sănătate STB SA oferă servicii medicale de calitate, având o echipă de specialiști foarte bine pregătiți, atât în ceea ce privește Siguranța Transporturilor, activitatea de Medicina Muncii, cât și în asigurarea de îngrijiri medicale în cadrul cabinetelor de specialitate.

Cu o experiență de peste 30 de ani de activitate, Centrul de Sănătate oferă servicii de diagnostic și tratament în următoarele specialități medicale: Medicină internă, Oftalmologie, ORL, Neurologie, Chirurgie, Psihiatrie, Ortopedie, Pneumologie, Ginecologie.

În cadrul unității medicale sunt oferite și alte servicii, în vederea eliberării următoarelor tipuri de fișe medicale:

  • Fişă auto (preschimbare permis, control, obținere categorie);
  • Fişă angajare, control periodic (alte meserii);
  • Fişă angajare, control periodic pentru lucrul la înălţime;
  • Fişă port-armă;
  • Fişă siguranţa transporturilor;
  • Certificat medical tip A5 eliberat terţilor;
  • Fișă aptitudine medicina muncii.

Centrul de Sănătate este acreditat de Direcția de Sănătate Publică, agreat de Ministerul Transporturilor în efectuarea controalelor medicale pentru Siguranța Transporturilor, acreditat RENAR pentru efectuarea de analize medicale prin laboratorul propriu și aflat în contract cu CASMB pentru asistență medicală de specialitate din ambulatoriu pe diverse specialități.

SC Centrul de Sănătate STB SA este o societate comercială cu personalitate juridică, cu sediu social în București, Sector 1, Bd. Dinicu Golescu Nr. 1, Etaj 6, Camera 1.

Adresă punct de lucru: Str. Doctor Calistrat Grozovici Nr. 2-8, Sector 2, București

Telefon: 021.318.34.30

Fax: 021.318.34.26

E-mail: contact@csstb.ro

Pentru informatii suplimentare, apasati aici