Informare

Luni, 14 Septembrie 2020,  |   STB SA înființează o nouă linie de autobuz către Cartierul Greenfield

În contextul dezvoltării cartierelor rezidențiale metropolitane, Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București STB SA, înființează o nouă linie de autobuze cu indicaticul 204, care va funcționa de la terminalul Străulești, până la Cartierul Greenfield.

Prin dezvoltarea rețelei de transport către noile zone urbane, STB SA face astfel legătura cu terminalul multimodal de transport de la capătul magistralei 4 de metrou. Totodată, locuitorii din zonele rezidențiale care depind exclusiv de autoturisme, îsi pot lăsa de acum mașina în parcarea de tip Park&Ride, pentru a-și continua drumul spre oraș cu un mijloc de transport în comun.

Linia de autobuz 204 va funcţiona între Cartierul Greenfield și terminalul Străuleşti, pe Str. Teișani, DNCB (Șos. Odăii), Șos. București - Târgoviște, cu întoarcere pe Șos. București -Târgoviște, DNCB (Șos. Odăii).

Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative.